Пристанище Варна е затворено за маневриране на кораби поради мъгла.

...
Пристанище Варна е затворено за маневриране на кораби поради мъгла.
Коментари Харесай

Мъгла затвори пристанището

Пристанище Варна е затворено за маневриране на кораби заради мъгла. Това оповестиха от Областна администрация – Варна. Полетите на летището през днешния ден се извършват по разписание, като полетът до Меминген тази заран към този момент е изпълнен. Планувани са още полети до София, Тел Авив и Дортмунд. Очакват се полети от София, Меминген и Тел Авив.

Според утринните отчети на оперативните дежурни към общинските препоръки за сигурност ситуацията във Варненска област е спокойна, като през последното денонощие не са регистрирани проблеми по отношение на метеорологичната конюнктура. Няма изпратени известия за утежняване на времето. Реките са в коритата си, не е съобщавано и за проблеми при язовирите. Всички обитаеми места във Варненска област са с обикновено електрозахранване и водоснабдяване.

По данни на Националния институт по метеорология и хидрология през идващите дни равнищата на следените реки в Черноморски басейн ще останат без основни промени. Водните количества на реките във водосбора ще бъдат под праговете за внимание.

Екипите на електроразпределителното сдружение, обслужващо Североизточна България, са в подготвеност за реакция при пораждане на повреди. 62 спешни екипа, снабдени с нужните материали и принадлежности, не престават да са в цялостна подготвеност да реагират навреме при пораждане на повреди по електрическите уреди в Североизточна България по време на новогодишните празници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР