Присъединяването към еврозоната е фактор, който ще допринесе страната ни

...
Присъединяването към еврозоната е фактор, който ще допринесе страната ни
Коментари Харесай

Донев проговори как ще станем по-богати. Стъпките

Присъединяването към еврозоната е фактор, който ще способства страната ни да стане по-богата. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев при започване на конференцията " България по пътя на еврото ".

Според Донев самата смяна на валутата не носи спомагателна инфлация за разлика от нелоялните търговски практики.
-->
" В еуфорията си нашите сътрудници от Хърватия като че ли подцениха смисъла и огромния резултат от повишаването на обособени артикули от всекидневна потребност в обособени търговски обекти, само че съумяха бързо да осъществят ограничения, тъй че такива нелоялни практики да бъдат следени и глобени. ", сподели Донев.

Целта на форума е да бъдат разисквани опциите и провокациите пред България от това да бъде член на еврозоната, какво включва процесът на въвеждане на еврото като национална валута, да се дискутира свършеното досега и какво следва, показват уредниците от Министерството на финансите. 

Докато съм министър-председател, ще упорствам за еврото да се приказва разбираемо и ясно, с причините, които са учредени на рационални обстоятелства, а не разсънват ирационални страхове, сподели още министър председателят Донев.

Според него, с цел да се открият съидейници, би трябвало да се показва позицията разбираемо и налично. Донев добави, че с конференцията се открива огромният диалог в обществото, който ще търси доближаването на българските жители с концепцията за присъединение на България към еврозоната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР