Природозащитната организация PETA привлече с изключително притеснителен случай вниманието към

...
Природозащитната организация PETA привлече с изключително притеснителен случай вниманието към
Коментари Харесай

Дрехи и аксесоари от човешка кожа вбесиха мрежата


Природозащитната организация PETA притегли с извънредно стеснителен случай вниманието към безнаказаното потребление на скотски кожи в стилната промишленост, с което в действителност се бори.

В последните години редица сполучливи марки се отхвърлиха от потреблението на естествената кожа в производството си в интерес на изкуствената и опазването на хиляди животи. PETA още веднъж съумя да провокира възторг, написа trafficnews.bg.

Наскоро организацията пусна уеб страницата Urban Outraged. На пръв взор той наподобява като всеки различен онлайн магазин за облекла и аксесоари. Но нещата, които се оферират в него ни хвърлят в истински ступор, тъй като са направени от човешка кожа, или най-малко това е търсеният и реализиран резултат.






Когато изберем някой продукт и го прибавим в количката, на екрана излиза кървава картина с одрано човешко и животинско лице, както и напомнянето, че ние сме част от този касапски развой, тъй като когато става въпрос за дране на кожи, живото създание си е живо създание, без значение от какъв тип е.

" Така биха изглеждали облеклата, в случай че Ubran Outfitters използваше човешка кожа вместо животинска ", пишат към ужасяващите фотоси PETA. Кампанията на организацията този път е ориентирана съответно към три марки, а те са Urban Outfitters, Anthropologiе и Free People, които сигурно не отвличат и убиват хора, с цел да вземат кожите им, само че употребяват животинска кожа за своите продукти. Призивът към тях е да се откажат от кожата и да я заменят с изкуствена такава, а хората да бойкотират продуктите от естествена кожа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР