Припомняме, че малко преди началото на процеса, Станев заяви: Заслужавам

...
Припомняме, че малко преди началото на процеса, Станев заяви: Заслужавам
Коментари Харесай

Ето Каква Присъда Получи Убиецът На Виола! Думите Му Вцепениха България!

Припомняме, че малко преди началото на процеса, Станев съобщи: " Заслужавам сред 20 и 30 години затвор. Това не трябваше да се случва ".

Родителите на Виола - Валери и Райна, желаеха кръвнина от 350 хиляди лв. от килъра на щерка си. По време на правосъдния развой стана ясно, че Стефан е умъртвил Виола с особена свирепост. Той е употребявал стик за голф, а след това я душил.

" Любовта е нещо необичайно и необяснимо ", съобщи самият той преди началото на процеса. Майката на Виола не устоя на детайлите, изчетени в правосъдна зала, и заплака, до момента в който слуша за мъчителния метод, по който е настъпила гибелта на Виола.

В 5 часа сутринта на 23 юни, до момента в който момичето спи, Стефан взема решение да води диалог. Той се чувствал незадоволен във връзката и решил да я приключи, като убие младата жена. Припомняме, че след зверското ликвидиране стана ясно, че против него е имало поредност от тъжби за домашно принуждение от някогашната му брачна половинка Благовеста, които са били неглижирани от прокуратурата. Младият мъж ще дава отговор пред съда и за владеене на високорискови наркотични субстанции в жилището си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР