Приоритетно ваксиниране на елитните спортисти срещу COVID-19 по целия свят

...
Приоритетно ваксиниране на елитните спортисти срещу COVID-19 по целия свят
Коментари Харесай

Член на МОК поде кампания за приоритетно ваксиниране на спортисти

Приоритетно имунизиране на елитните спортисти против COVID-19 по целия свят е " най-реалистичният вид " да се подсигурява, че олимпиадата в Токио ще се организира. Това съобщи дългогодишният член на МОК Ричард Паунд и по този начин стана първият представител на олимпийското придвижване, който косвено призна, че съществува опция XXXII летни игри да бъдат анулирани.

Олимпийските и параолимпийските игри в японската столица трябваше да се състоят предишното лято, само че поради световната пандемия от ковид бяха отсрочени с една година. Новите дати, за които са планувани, са надлежно 23 юли-8 август и 24 август-5 септември 2021 година

По-малко от 200 дни преди церемонията по разкриване на Токио 2020 обаче здравната рецесия наподобява единствено се задълбочава, изключително след откриването на новия вариант на вируса, за който се счита, че е до 70% по-заразен. Япония е една от страните, в която разновидността беше засечена, и сега държавното управление е на прага да разгласи ново изключително състояние. Вчера държавната осведомителна организация " Киодо " заяви за рекордните в страната 6004 нови случая в границите на денонощие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР