Принцеса Юджини предизвика истински скандал в кралското семейство с поведението

...
Принцеса Юджини предизвика истински скандал в кралското семейство с поведението
Коментари Харесай

Принцеса Юджини показа, че е в отбора на Хари и Меган. Вижте как унизи Кейт

Принцеса Юджини провокира същински скандал в кралското семейство с държанието си. Дъщерята на принц Андрю си разреши да разгласява фотография в обществените мрежи от честванията за юбилея на кралицата, на която, съгласно мнозина, преднамерено е изрязана Кейт Мидълтън.

Голяма част от феновете на кралското семейство са на мнение, че внучката на Елизабет Втора преднамерено е премахнала херцогинята на Кеймбридж от фотоса.

А ето и поредицата от фотоси, на една от които липсва Кейт:

"Тя просто е махнала Кейт от фотографията, съгласно мен тук всичко е явно ", "Изрязала е фотографията някак необичайно. Все отново се виждат косата и част от роклята ", "Много ловко е изрязала Кейт от фотографията ", „ Тя просто не харесва Кейт. Тя е в тима на Хари и това е изцяло обикновено. Но несъмнено го е направила преднамерено ", гласят част от мненията към поста на принцесата. В същото време други почитатели я опазиха, като показаха, че техническите благоприятни условия на обществените мрежи от време на време не разрешават публикуването на прекомерно необятни правоъгълни фотоси изаради това Мидълтън липсва на фотографията.

Теорията им се поддържа и от обстоятелството, че Камила също не участва на фотографията.

Трябва да се означи, че преди бягството на Хари и Меган Евгения поддържаше топли връзки и с двамата си братовчеди. Как стоят нещата в реалност и дали "Мегзит " е причина да промени мнението си за Кейт Мидълтън можем единствено да гадаем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР