Принц Хари за първи път се качи на двуетажен туристически

...
Принц Хари за първи път се качи на двуетажен туристически
Коментари Харесай

Хари сподели първите думи на Арчи

Принц Хари за първи път се качи на двуетажен туристически автобус в Ел Ей. Това се случи по време на сегмент от тв шоуто на сънародника на Хари, който също живее в Града на ангелите, известния водещ Джеймс Кордън. Двамата излязоха на разходка и се отбиха до къщата, където е сниман паметния ситком, с който Уил Смит се прочу през 90-те,  " Принцът от Бел Еър ". Той разкри, че е решил да се отдръпна от уговорките си като почитан член на английското кралско семейство, с цел да отбрани брачната половинка, сина си и психическото си здраве.

" Беше по-скоро стъпка обратно, в сравнение с отдръпване ", сподели той пред Кордън. " Обкръжаващата среда беше тежка, което доста хора виждаха съгласно мен, по тази причина постъпих, както би направил всеки брачен партньор и татко и се замислих: " Как да измъкна фамилията си отсам? ". Но ние в никакъв случай не сме си тръгвали и що се отнася до мен, каквито и решения да се вземат по този въпрос, аз в никакъв случай няма да си потегли ", каза принц Хари.

Хари показа, че Арчи към този момент е почнал да приказва.  " Синът ми е към този момент на повече от година и половина, той е страховит, необикновен и към този момент може да навърже по 3-4 думи едновременно, пее и песни. Първата му дума беше " крокодил ".

" Баба ми ни попита какво би желал Арчи за Коледа и Мег сподели гофретник, тъй че тя ни изпрати гофретник и в този момент всяка заран Мег подготвя доста здравословна примес за гофрети за Арчи. Той ги обожава. Буди се заран и споделя " гофрета ", допълни принцът.

Хари разкри и точния миг, в който схванал, че Меган е избраницата. " Бяхме едвам на втората ни среща и усетих, че тя е специална. Чувствахме се толкоз удобно един с различен. Когато излизаш с член на кралското семейство, първо прекарваш доста време уединено с него, преди да тръгнете на обществени срещи. С нея имахме доста интимни моменти, преди да отидем на първата ни сантиментална вечеря. Беше отлично, тъй като нищо не ни разсейваше и се опознахме. За два месеца се сближихме пъклен доста ".

Принцът показа, че няма нищо срещу хитовия сериал " Короната ", който е основан на живота на кралското семейство. " Със сигурност го избирам пред таблоидите, които пишат неистини, а ги тиражират като истини. В сериала най-малко знаеш, че е нереалност, въпреки и да има нещо общо с действителността. Във вестниците се пишат основно неистини за мен и фамилията ми ". Хари показа, че би желал да бъде изигран от Деймиън Люис. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР