Принц Хари шокира света с ново интервю. Той разкритикува що

...
Принц Хари шокира света с ново интервю. Той разкритикува що
Коментари Харесай

Хари шокира света с ново интервю за семейството си

Принц Хари шокира света с ново изявление. Той разкритикува що за родител е бил татко му принц Чарлз, до момента в който говореше в подкаст за психологичното здраве в Съединени американски щати, заяви „ Дейли Мейл “ (Daily Mail).

Хари сподели, че се е преместил в Калифорния със фамилията си, с цел да „ прекъсне цикъла “ на „ болежка “, която изпитвал като член на кралското семейство и трябвало да „ трансформира това за личните ми деца “.

Херцогът на Съсекс също по този начин призна, че е желал да напусне Семейството още при започване на 20-те си години поради „ това, което аргументи на майка ми “ и разкри, че брачната половинка му Меган Маркъл го е насърчила да върви на терапия.

Това е нова офанзива от страна на Хари към фамилията му, откакто преди два месеца в изявление за Опра Уинфри той и Меган упрекнаха кралското семейство в расизъм по отношение на 2-годишния им наследник Арчи.

Хари, който чака второ дете със брачната половинка си, допусна, че принц Чарлз е „ страдал “ поради възпитанието на кралицата и принц Филип, а по-късно принцът на Уелс се „ отнасяше с мен по този начин, както са се отнасяли с него “ и назова това „ генетична болежка “.

„ Не мисля, че би трябвало да сочим с пръст или да упрекваме някого, само че сигурно, когато става въпрос за родителство, в случай че съм изпитвал някаква форма на болежка или страдалчество заради болката или страданието, които може би са претърпели татко ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, с цел да не предам болката на моите деца “, съобщи принц Хари.

„ Това е доста генетична болежка и страдалчество, които се предават през поколенията, тъй че ние като родители би трябвало да създадем, каквото можем и да кажем: „ знаеш ли какво, това ми се случи, само че ще се погрижа да не се случи на теб “. И ето ме тук, реалокирах цялото си семейство в Съединени американски щати, това не беше проектът, само че от време на време би трябвало да вземаш решения и да поставяш фамилията и психологичното си здраве преди всичко “, сподели още херцогът на Съсекс.

Той назова животът в кралското семейство „ комбинация сред кино лентата „ Шоуто на Труман “ и да си в зоопарк “.

Хари изясни лудите купони, използването на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с „ контузия от детството “.

Херцогът разказа по какъв начин е почнал терапия, откакто Меган видяла, че той е доста ядосан, а когато беше запитан дали се е чувствал „ като в клетка “ до момента в който е изпълнявал кралските си отговорности, той сподели: „ Това е работа, нали? Усмихваш се и продължаваш. Бях при започване на 20-те си години и си мислих по какъв начин не желая тази работа, не желая да съм тук. Не желая да върша това. Виж както аргументи на майка ми, по какъв начин ще имам брачна половинка и семейство, когато знам, че ще се случи още веднъж “.

Той добави: „ И ето ме тук, в този момент аз в действителност в действителност мога да подвигна глава и се усещам друго, не съм толкоз под напрежение, Меган също. Тук можеш да вървиш в близост и да се чувстваш малко по-свободен, мога да возя Арчи на колелото ми, преди в никакъв случай нямаше да имам опция да направя това “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР