Принц Хари проговори за съперничеството си с брат си принц

...
Принц Хари проговори за съперничеството си с брат си принц
Коментари Харесай

Хари проговори за съперничеството си с Уилям

Принц Хари проговори за съперничеството си с брат си принц Уилям. Хари сподели, че доста го е боляло, тъй като Уилям не е желал да го опознае в тийнейджърските им години в колежа " Итън ".

Но в този момент той схваща това държание на по-големия си брат поради децата си - Арчи на 3 година и Лили на 1 година
-->
" Докато растяхме, майка ни ни обличаше в идентични облекла, с цел да стане занимателно. На Уилям не му харесваше, аз мислех, че е относително занимателно, допускам. Съперничеството сред братя/сестри в чистия си тип чак в този момент стартира да става същинско за мен ", показа херцогът на Съсекс, представен от teenproblem.net.

" В книгата приказвам за връзката сред мен и Уилям в " Итън " и фактът, че той в действителност не искаше да ме опознае и като по-малкия брат - това е гадно. Той не искаше да има нищо общо с мен и това ме нараняваше по това време. Сега, празнината сред мен и Уилям е доста сходна на тази сред Арчи и Лили. И да видя Лили захласната от Арчи, а Арчи да е подобен: " Не, имам нужда от моето си пространство ", в този момент разбирам това. Но по това време не го разбирах ", разяснява той в " Harry the Interview " по " ITV ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР