Принц Хари и съпругата му Меган обявиха, че ще изоставят

...
Принц Хари и съпругата му Меган обявиха, че ще изоставят
Коментари Харесай

Горещо! Хари и Меган напускат кралското семейство

Принц Хари и брачната половинка му Меган оповестиха, че ще изоставят статута си на висши членове на кралското семейство и ще се оттеглен от обвързваните с него отговорности.

„ Искаме да се оттеглим като висши членове на кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни ", съобщи двойката в изказване, оповестено от Бъкингамския замък в сряда. Хари и Меган оповестиха, че в бъдеще ще прекарват част от годината в Северна Америка.

В изказването се показва, че двойката е решила „ след многомесечни размишления и вътрешни полемики “ да предприеме тази стъпка. Двамата желали да поемат „ нова, прогресивна роля " в границите на институцията. В същото време обаче те акцентират, че ще продължат да „ поддържат напълно “ кралица Елизабет II.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са женени от 2018 година. Имат наследник - Арчи.

Той също се загатва в изненадващото им изказване: Надявайки се да живеят освен във Англия, само че и в Северна Америка в бъдеще, те се надяват това да докара до известни преимущества за него. Това би им разрешило да го възпитат с благодарност към кралската традиция, в която той се е родил, и в това време да даде на фамилията пространство да се концентрира върху „ идната глава “.

Хари и Меган прекараха коледните празници в Канада, вместо да честват с другите членове на английското кралско семейство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР