Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл трябва да покажат

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл трябва да покажат
Коментари Харесай

Хари и Меган ще покажат бебето си днес

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл би трябвало да покажат първородния си наследник през днешния ден, написа Агенция Франс Прес.

Хари разгласи в понеделник раждането на бебето, което е 7-мо в поредицата от престолонаследници на английския престол.

Принц Чарлз, дядото на бебето и първи престолонаследник, сега е в чужбина и съобщи, че " с неспокойствие чака " да види новия си внук.

Пред замъка Уиндзор, западно от Лондон, има доста доброжелатели, които се събраха да поздравят Хари и Меган, както и с вярата да видят бебето.

Момченцето към момента не е кръстено, като в пресата има доста спекулации, а заложните къщи осъществят съществени приходи от догатките по какъв начин ще се споделя детето. Някои чакат името да е извънредно за кралската фамилия, тъй като майката е американка и може да се търси символика на връзките сред Англия и Америка.

Много се разисква и къде е родила Меган Маркъл. Имаше спекулации, че тя избира да роди вкъщи. В последна сметка, съгласно най-малко два английски вестника, в последния миг Меган е била откарана от принц Хари и защитата му в частна болница, където престоят е по 15 000 лири на вечер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР