Принц Хари и неговите мемоари - Резервен, продължават да скандализират

...
Принц Хари и неговите мемоари - Резервен, продължават да скандализират
Коментари Харесай

Жената, която отне девствеността на Хари за 5 минути: 21 години криех тази тайна

Принц Хари и неговите записки - " Резервен ", не престават да скандализират света. И да, в книгата си херцогът на Съсекс описа доста секрети, защитавани десетилетия наред, за които роднините му не бяха подготвени да излязат нескрито. Оказа се обаче, че освен кралското семейство е наранено от бомбастичните самопризнания, само че и някои от любовниците му. 

Оказа се, че една от тях е някогашният модел Саша Уолпол, която познава Хари от далечни времена. Всъщност, тя е дамата, която го е открехнала към света на възрастните или другояче казано - лишила е девствеността му. Това се е случило в дива, гореща нощ, през 2001 година, в която двамата са избягали в поле край Лондон, с цел да вършат секс. 
                             

Историята е разказана персонално от Хари в " Резервен " и тя се трансформира в един от най-обсъжданите пасажи на бестселъра. А до през днешния ден светът не спираше да се чуди коя ли е била тази " стара жена ", както я разказва той самият, която не се е отнесла с него като с " млад, некомпетентен жребец ". Е, към този момент няма потребност от догадки, тъй като самата тя проговори, като издаде още пикантни детайлности и показа своята позиция върху историята. И апропо, споделя че в никакъв случай не е желала да приказва за това и е била неприятно сюрпризирана от обстоятелството, че принцът не я е предизвестил, че ще опише общото им прекарване в книгата си.

 

Днес Саша Уолпол разкрива, че точно той е подхванал първата крачка, което е довело до техния импровизиран секс на полето. Който апропо е траял цели 5 минути. 



" Всичко стартира, когато Хари ме целуна. Беше доста буйно и двамата знаехме, че няма да е просто целувка, а ще има продължение. Така и се случи. Имаше доста страст, само че тръпката беше в това, че не трябваше да го вършим. Бяхме близки и за мен той не беше принц, а просто Хари. Бяхме другари и знаех, че обстановката е излязла отвън надзор. Не го планирахме, беше непринудено и в действителност не знаех, че е непорочен. Изглеждаше по този начин, като че ли знае доста добре какво прави. Беше бързо, диво и буйно. И двамата бяхме пиано, в случай че не бяхме, нямаше да го създадем ", споделя Саша. 

Уолпол разкрива още, че въпреки сексът да е траял не повече от 5 минути, в същото време защитата на принца го е издирвала, само че никой по този начин и не схванал за буйното му преживяване на полето. Тя съумяла да резервира тайната за тази нощ в продължение на цели 21 години. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР