Принц Хари и избраницата му Меган Маркъл са сред онези

...
Принц Хари и избраницата му Меган Маркъл са сред онези
Коментари Харесай

Астролог и гадател на Таро посочват кога Меган и Хари се развеждат

Принц Хари и избраницата му Меган Маркъл са измежду тези звездни двойки и кралски особи, които медии, астролози и гадатели от дълго време се пробват да „ разведат “.

Вече няколко години слуховете за развода на херцозите на Съсекс са на първите страници на таблоидните издания, само че единствено толкоз.

Всъщност малко на брой имаха вяра в силата на любовта сред бунтарката Меган Маркъл и внука на английската кралица Елизабет II – принц Хари. Двамата се срещнаха през 2016 година на среща на сляпо и от този момент са неразделни, отглеждат децата си и се любуват на свободата, откакто се отхвърлиха от кралските си пълномощия.



Пътят им към олтара надалеч не бе безметежен. Кралското семейство не одобри толкоз елементарно новината, че член на високопоставената фамилия желае да подписа брак с американка, на всичкото от горната страна и разведена. Тя не се вписваше в стандартите, само че с непримиримост Хари убеди баба си да поддържа избора му.

За страдание това не улесни Меган. В провокативно изявление с Опра Уинфри тя призна, че е обмисляла самоубийство, до момента в който е била бременна със сина си Арчи. Неговото раждане също направи живота сложен за херцозите на Съсекс. Дворецът се притесняваше, че бебето ще се роди с мрачен цвят на кожата

Преди три години двойката се измъкна от кралския " капан ", само че дали решението им тогава е оказало някаква изгода за връзката им към ден сегашен. Слуховете за иден бракоразвод не стопират.



Миналия ноември Колин Кембъл, биограф на кралското семейство, разбуни духовете. Тя сподели следното: „ Те имат огромни проблеми. Наели са юристи, тъй като връзките им се утежняват повече, в сравнение с допускаме. И аз ревизирах тази информация, като разговарях с няколко души. Двойката е постигнала съглашение за бракоразвод, само че се преструват, че към момента са дружно. Според това, което чух, Хари е основател за раздялата. Той просто е осъзнал коя е тя. "

Но към този момент това остава единствено слух. Въпреки че мнозина към този момент предсказват коя ще бъде идната „ жертва “ на Меган.



Какъв ще е финалът в любовната история на Меган Маркъл и принц Хари? Астрологът Екатерина Маркони , дава отговор на този въпрос пред Wday.ru.

Според хороскопа си принц Хари е зодия Дева. В неговата натална карта Луната е в Телец и това демонстрира, че в живота той се нуждае от рационална и практична брачна половинка. Освен това позицията на Венера във Везни значи, че брачната половинка на Хари би трябвало да бъде спокойна, земна. И не става въпрос за Меган.



Тя е зодия Лъв, преобладаваща и властна жена. Вижда се, че Меган управлява обстановката в съюза с Хари и го потиска в някои обстановки. Въпреки това Меган се концентрира върху партньорството и построяването на мощно семейство.

Според астролога знаците на Меган и Хари са съвместими досега, в който сред двамата стартира да се появява напрежение. През идващите няколко години обаче почитателите на двойката могат да се успокоят – не би трябвало да чакаме бракоразвод, счита астрологът. На този стадий в двойката цари съгласие и сърцето на Хари е все по този начин под властта на Меган и нейното въздействие.

„ Хари по природа е любим на дамите, това се потвърждава от позицията на Венера във Везни. И в случай че въздействието на Меган над Хари отслабне и той от своя страна получи независимост, тогава това няма да докара до нищо положително. Меган няма да може да търпи и да елементарни възможните лудории на Хари. За нея това ще бъде крайната точка в връзките им ”, отбелязва Маркони.

Гледачката на таро – Ирина Святскова, също е на мнение, че раздор на връзката сред Хари и Меган би могъл да има, само че той няма да е на следващия ден или вдругиден. Експертът обаче отбелязва, че е мъчно бракът им да се назова благополучен.

„ Появиха се три основни карти: Правосъдието, Дяволът и Силата. В връзките си роднините вземат решение доста, могат да оказват напън върху вземането на решения, да манипулират отговорностите. „ Кралят пентакли “ и „ Осмицата мечове “ допускат, че съюзът сред Меган и Хари ще продължи от съображения за логичност, изгода и отговорност. “

Каквито и прогнози да дават специалистите, желаеме да имаме вяра, че връзката на херцозите на Съсекс не е взаимноизгодна история и не е PR ход. Вярваме, че възприятията им са откровени и същински, което значи, че влюбените могат да се оправят с всички компликации.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР