Приложенията за срещи набират все повече популярност през последните няколко

...
Приложенията за срещи набират все повече популярност през последните няколко
Коментари Харесай

Приложението за запознанства, което работи само в четвъртък

Приложенията за срещи набират от ден на ден известност през последните няколко години. Глобалната Covid пандемия също даде своя принос.

Регистрирате се, качвате няколко фотоси, добавяте малко информация за себе си и желанията си, и започвате да разлиствате като азбучник. Ако ви хареса плъзгате надясно, в случай че не ви харесва - наляво. Ако и двамата се харесвате – match (съвпадение). До тук ужасно нали? Да, но не.

Вярно е, че значително хора в реалност съумяват да намерят половинка в приложенията за запознанства. По-голямата част обаче остава разочарована. Не приказваме за така наречен catfishing - случаите, в които когато срещнеш някой онлайн, не е този от фотосите. Разработчиците са помислили и за това – има метод, по който можеш да верифицираш, че ти си човекът от фотосите. Не, че мярката дава 100% гаранция, само че би могла да послужи за ориентир.

След като стартира чатът и,,опознаването “, вероятно, следва да се разберете за среща. Някои хора остават единствено с чатенето и досадното очакване на отговор. Резултатът - некадърност за водене на същински диалог, неправилни упования и показа, основани на историите от филмите или чутото от познати. А в случай че се стигне до среща онлайн, нормално разочарованието е налице. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР