Прилагането на трета доза на ваксината, разработена от американската компания

...
Прилагането на трета доза на ваксината, разработена от американската компания
Коментари Харесай

Слагаме и трета доза от тази ваксина

Прилагането на трета доза на имунизацията, създадена от американската компания Moderna, след прекосяването на цялостния курс на имунизация с препарата ѝ, способства за повишението на антителата против бразилския и южноафриканския вариант на ковид, предадоха международните организации.

За това свидетелстват предварителните данни от клиничните тествания, оповестени на уеб страницата на Moderna.

В проучванията били употребявани към този момент прилаганата ваксина на компанията, както и пробен препарат, създаден особено за битка с южноафриканския вид на ковид.

Според предварителните резултати от втората фаза на тестванията станало видно, че една доза от имунизацията или доза с пробната ваксина против ковид, въведена наново на към този момент имунизираните, покачва титула на антителата към двата варианта на ковид - южноафриканския и бразилския.

В тестванията взели присъединяване 40 души, получили два съставния елемент от имунизацията на Moderna. Отбелязва се, че след въвеждането на третата доза на една от имунизациите при всички участници бил установен растеж на антителата както към ковид, по този начин и към упоменатите му два разновидността.

Разработчиците регистрират, че имунизацията, създадена особено против южноафриканския вариант, се е оказала по-ефикасна против него, в сравнение с нормалната ваксина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР