Приключиха активностите, организирани от oбщина Мездра в рамките на най-голямата

...
Приключиха активностите, организирани от oбщина Мездра в рамките на най-голямата
Коментари Харесай

Над 500 души от община Мездра се отзоваха на предизвикателството „Нестле за Живей Активно!“ /снимки/

Приключиха интензивностите, проведени от oбщина Мездра в границите на най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот в България - „ Нестле за Живей Активно! 2020 “, оповестиха от локалната администрация
Последното събитие, с което бяха финализирани деянията от акцията, беше пешеходна разходка и зумба подготовка.
Начело с националния рекордьор в дисциплината 3000 м стипълчейз Митко Ценов, 208 души от разнообразни генерации извървяха дружно маршрута от центъра на Мездра до стадион „ Локомотив “. Всеки от тях измина по 2900 крачки или общо 603 200 крачки.
За край всички участници се включиха в разтоварваща зумба подготовка под управлението на лицензирания инструктор Йоанна Аспарухова.
С това общият брой на последователите на самодейността „ Нестле за Живей Активно! “ от община Мездра, които се отзоваха на предизвикването, надвиши 500.
Останалите събития, които бяха проведени по време на акцията, бяха велопоход от Мездра до село Долна Кремена и назад, демонстрацията на рискови стрийт спортове от най-хубавите хиксъри у нас Христо Илиев, Боян Стоев и Теодор Михайлов от столичния отбор 1UP BMX и съревнование за майсторско ръководство на велосипед за възпитаници от I до VII клас.
Разиграна беше и лотария с над 30 предметни награди - училищен и спортни принадлежности, обезпечени от oбщина Мездра, а участниците в пешеходната разходка и зумба тренировката получиха фланелки с логото на самодейността, предоставени от уредниците на „ Нестле за Живей Активно! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР