Приключи успешно турнирът по белот, първа проява от спортно-туристическия календар

...
Приключи успешно турнирът по белот, първа проява от спортно-туристическия календар
Коментари Харесай

Седми турнир по белот проведоха в Елена

Приключи сполучливо шампионатът по белот, първа демонстрация от спортно-туристическия календар на община Елена. Седмото следващо издание на надпреварата събра 28 запалени картоиграчи, за които белотът е занимание, предизвикателство и страсти. Тази година конкуренцията се организира в хотел „ Централ “ в Елена с общителното подпомагане на домакините Ирена и Слави Славови. Повечето участници са познати от предходни шампионати, а някои от тях мъчно отстъпват призовите места години наред.

Тазгодишните първенци са Йордан Йорданов и Румен Шалаверов. Техни почтени противници на финала бяха Стоян Малешков и Марин Маринов. В играта на полуфинала двойката Красимир Кънчев-Светослав Петров победи Христо Христов и Николай Александров.

Поредната конкуренция по белот не мина без присъединяване на Мариана Савова, победител през 2016 година За полуфинала играта я изправи против сина й Николай, който завоюва и сподели, че е добър възпитаник на майка си.

Висока оценка на шампионата даде съдията Стоян Маринов. Организаторите от общината се стопираха на него поради дългогодишния опит, положителните знания и присъединяване му в шампионати по чист бридж. Над 40 срещи изиграха двойките по време на шампионата, който мина умерено и даде опция на всички да изявят своя гений в известната игра. На спечелилите зам.-кметът Йордан Димитров връчи грамоти и парични награди, обезпечени от общината и таксите за присъединяване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР