Приключи проверката по случая с командира на Военновъздушните сили генерал-майор

...
Приключи проверката по случая с командира на Военновъздушните сили генерал-майор
Коментари Харесай

Каракачанов няма да санкционира шефа на ВВС, няма за какво

Приключи инспекцията по случая с командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков, оповестиха от Министерство на защитата.

В отчета на началника на защитата военачалник Андрей Боцев, който е и директен шеф на командира на Военновъздушни сили, не се съдържа предложение за налагане на административно наказване на генерал-майор Цанко Стойков. Проверката беше осъществена по разпореждане на министъра на защитата Красимир Каракачанов, който посочи, че тя е единствено за негова информация.

Прокуратурата популяризира запис от хипотетичен диалог сред Стойков и президента Румен Радев по следствие на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) против президента. От диалога се предполагаше, че Стойков може да е попречил следствието.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов съобщи през вчерашния ден, че не вижда учредения за наказания против Стойков. „ Аз не знам защо е било следствието и по кое време тъкмо е почнало, тъй като от документите, които бяха оповестени, това не е видно. На този стадий аз не виждам никакви учредения - отново споделям на този стадий, към днешна дата, не виждам никакви учредения да се подхващат каквито и да е наказания във връзка с военачалник Цанко Стойков “, уточни Каракачанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР