Приключи полагането на втория пласт асфалт в отсечката от Асеновград

...
Приключи полагането на втория пласт асфалт в отсечката от Асеновград
Коментари Харесай

Отварят за движение ремонтирания път Асеновград-Кърджали

Приключи полагането на втория слой асфалт в правата от Асеновград до село Червен. Утре следва асфалтирането в сектора до Долнослав. В неделния ден – 3 октомври – придвижването на коли ще бъде свободно. В първите два дни от новата седмица е планувано да бъде положен асфалт и в правата сред селата Червен и Долнослав, след което техниката ще бъде изместена в сектора до село Тополово, за което жителите на община Асеновград ще бъдат навреме осведомени.



„ От през днешния ден в правата до Червен може да се минава, като се има поради, че пътят към момента е в ремонт. Призоваваме жителите да карат деликатно с ниска скорост. Пътят може да се употребява като трасе, само че той няма хоризонтална и отвесна маркировка. Нека водачите да минават постепенно, за да не се позволяват пътнотранспортни катастрофи (ПТП) “, моли заместник-кметът по строителството в Асеновград инженер Стоян Димитров.



Относно междуселищния превоз в общината – по едно и също време ще бъдат пуснати два маршрута. Автобусите по първата линия ще се движат от Асеновград до Червен. По втората ще минава по заобиколния маршрут – през Поройна и същата ще обслужва селата Тополово и Долнослав. „ Нека хората да обръщат внимание дали се качват в верния рейс, защото и двата ще потеглят с един и същи час. От понеделник, 4 октомври, ще бъде възобновено естественото разписание на автобусните линии, които обслужват Мулдава и Стоево “, изясни в умозаключение Димитров.



Рехабилитацията на пътя Асеновград – Кърджали е една от най-големите вложения, които страната влага на територията на асеновградска община, като ремонтът стартира през февруари тази година. Към днешна дата дейностите се движат по направения авансово график. В това се увери инженер Стоян Димитров, извършвайки персонално инспекция на място на ремонтните действия, с цел да наблюдава качеството на работа при осъществяването, където организира среща с представители на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР