Приключи и тазгодишното издания на коледния футболен турнир, който се

...
Приключи и тазгодишното издания на коледния футболен турнир, който се
Коментари Харесай

Приключи още един футболен турнир в Симитли

Приключи и тазгодишното издания на коледния футболен шампионат, който се организира годишно в община Симитли, в памет на Иван Янчев. Големият победител в спортното съревнование е тимът Ораново. Всички мачове на отборите, които взеха присъединяване в шампионата се играха на изкуственото игрище на състезателен комплекс " Арена " в Симитли в продължение на няколко дни. 

На пето място се подреди тимът на Авангард. Бронза сграбчиха играчите на Полена, а третото място бе отличено за Улвс. Второто място бе извоювано от Хайдук Шило. Както всяка година, по този начин и тази, с изключение на купи за първите три тима, бяха раздадени и самостоятелни награди. 

Плакетът в памет на Иван Янчев получи Стефан Ангелов. За " Най – потребен състезател " бе определен Николай Хаджин; " Най – добър вратар " отличиха Алекс Тодоров. Следващата премия бе за " Най – добър бранител ", получена от Димитър Милчов. В шампионата през 2022 година за " Най – добър нападател " наградиха Мартин Самуилов. 

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е и уредник на шампионата, дружно с Вилимир Александров – ръководител на Общински съвет – Симитли и Борислав Янчев, наследник на Иван Янчев, в чиято чест се организира спортното събитие, връчиха премиите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР