Приказките са едно, реалността -друго. Въплвеки огромното си желание, Кубрат

...
Приказките са едно, реалността -друго. Въплвеки огромното си желание, Кубрат
Коментари Харесай

Очаквано - Джошуа нокаутира Кубрат и защити титлите

Приказките са едно, действителността -друго. Въплвеки голямото си предпочитание, Кубрат Пулев загуби от международния първенец Антъни Джошуа в свръхтежката категория на професионалните боксьори. Нашиятбоксьор устоя девет рунда, което му прави чест. За повече нямаше сили.

Антъни Джошуа отбрани международната си купа в четири версии на професионалния бокс.

Началото бе спокйоно,като в първия рунд и двамата се опознаваха.

Няколко клинча в първата минута на третия рунд, Джошуа продължава да управлява дистанцията с ляв прав. Джошуа откри Пулев с няколко съвършени крошета, които разтъсиха съществено нашия боксьор. Втори нокдаун на сметката на Джошуа в границите на минута.

Шампионът набира мощ, пласира няколко мощни леви прави и десен в главата на Кубрат. Пулев кърви от задната част на главата.Безспорно сериозен миг, само че Кубрат оцеля.

Българинът не се предава и кара Джошуа още веднъж да играе от заден крайник. Това обаче не наподобява да е проблем за първенеца, който продължава да употребява прелестно левия си прав. Нашият боксьор инкасира мощен десен право в челюстта, само че съумя да остане на крайници.

В шестия рунд темпото поспадна и клинчовете зачестиха.

В идващите два рунда британецът се придържа към проекта си да нападна по-селектирано и да не хаби сила на вятъра. 

В деветия рунд обаче нямаше амнистия за Пулев. Джошуа направи следващата мощна офанзива със мощни удари, които пратиха отново Кубрат на пода - този път нокаут. Невъзможно беше Кубрат да оцелее и в тази обстановка.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР