Том Кинг от Емердейл може да крие нещо огромно, включително

...
Том Кинг от Емердейл може да крие нещо огромно, включително
Коментари Харесай

Актьорът Том Кинг от ITV Емердейл дразни тайната програма зад малтретирането на Бел сред „ужасяващи“ сцени

Том Кинг от Емердейл може да крие нещо голямо, в това число същинските му аргументи да се насочи към брачната половинка Бел Дингъл в скрит план за малтретиране.

Сапунката на ITV се занимава с сюжетна линия за насилствен надзор с героите и почитателите са видели по какъв начин Том изолира и манипулира колегата си. Тъй като неговото подло държание се утежнява в последно време и той я държи под наблюдаване, стана ясно, че героят скоро ще стане нечовечен.

Нови спойлери нервират и „ ужасяващи “ подиуми по пътя идната седмица на вечеря, когато виждаме бегла визия за това, с което се сблъсква Бел вкъщи. Но до момента в който Том призна, че е „ захласнат “ от Бел и явно желае да я управлява, почитателите се чудеха дали има освен това в дейностите му и дали има претекст.

Някои фенове спекулираха, че той желал да отмъсти на семейство Дингъл поради гибелта на татко си Карл Кинг години по-рано. Сега наподобява, че може да има освен това в дейностите на Том против Бел, с артиста Джеймс Чейс, който нервира, че не е добър.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР