Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието - пише мемоари

...
Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието - пише мемоари
Коментари Харесай

Идва книгата на десетилетието: Принц Хари с мемоари за кралското семейство

Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието - написа записки за живота си в кралското семейство, научи „ Пейдж Сикс “.

Според медията Хари работи по записките от една година и издателят към този момент е определен. Предполага се, че английският принц е продал авторските права на „ Penguin Random House “.

Хари също по този начин е избрал професионален съветник за последното си начинание. Това е журналистът и публицист Дж. Морингер, притежател на премията Пулицър, създател на записките на легендата на тениса Андре Агаси. Ръкописът ще бъде доставен на издателя през август, само че този период може да бъде преместен за октомври, като се има поради, че принц Хари неотдавна се снабди с щерка Лилибет Даяна, тъй че се допуска, че ще той ще желае да напише нещо и за първите месеци от живота си с двете си деца.

В първичния си тип планът към този момент е приключен.
 Принц Хари призна за проблеми с алкохола и дрогата след гибелта на Даяна Принц Хари призна за проблеми с алкохола и дрогата след гибелта на Даяна
Британският принц Хари описа в предаването „ The Me You Can’t See ” на телевизия Apple TV+ за своите психически п...

„ В интимните и сърцераздирателни записки една от най-завладяващите и авторитетни персони на нашето време принц Хари за първи път ще показа своя опит, завършения, загуби и житейски уроци, които са го оформили “, написа медията.

Книгата ще опише за живота му от детството до наши дни, в това число уговорката в армията, която два пъти го води в Афганистан, където пази страната си. Хари намира висшо благополучие и успокоение в брачната половинка си Меган и двете им деца - двегодишния Арчи и новородената Лилибет Даяна.

Принц Хари ще употребява тази опция, с цел да опише най-сетне своята страна на историята, съгласно специалисти от кралското семейство. Един от методите за това беше изявление с Опра, в което Хари и брачната половинка му показаха шокиращи детайлности за живота в най-известното семейство в света.

Датата на излизане на бъдещия бестселър е избрана за края на 2022 година

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР