Приготвено по този начин, пилето на фурна ще стане толкова

...
Приготвено по този начин, пилето на фурна ще стане толкова
Коментари Харесай

Пригответе цяло пиле по ТОЗИ начин и сложете истински деликатес на масата си!

Приготвено по този метод, пилето на фурна ще стане толкоз вкусно, че това ще е единственият метод, по който ще го приготвяте от тук нататък. 

Любопитното, което ще ви би трябвало в тази ситуация, е един буркан. 

Продукти:

1 пиле

40 г масло на стайна температура 

1/2 ч.л. мащерка

1/2 ч.л. черен пипер

7 скилидки чесън

2 картофа

1 глава лук 

1/2 с.л. доматено пюре

160 мл топла вода

червен пипер

малко олио
 Задължително сложете кубче лед върху пилето, преди да го пъхнете във фурната Задължително сложете кубче лед върху пилето, преди да го пъхнете във фурната
Приготвянето на вкусна и домашна храна е обвързано с време, усърдие, кулинарни знания и не на последно място – акуратен асортимент...

Продукти:

Нареже на кубчета лука и картофите, чесъна на тънки филийки и пресовайте две или три скилидки в купа с масло, черен пипер и мащерка и разбъркайте хубаво. 

С тази примес намажете пилето под кожата.

Лука и картофите пуснете в половин литров буркан и разтворете доматеното пюре в олиото, с червен и черен пипер и прибавете водата. 

Сипете и тази примес в буркана, а пилето сложете върху него, тъй че бурканът да е вътре, в самото пиле, а то да стои изправено. 
 Как да си приготвим пилешки хапки като от китайския ресторант – сочни и пухкави Как да си приготвим пилешки хапки като от китайския ресторант – сочни и пухкави
Всеки обича понякога да посещава китайски ресторант, където може да си похапва най-вкусните пилешки хапки – сочни отвътр...

Поръсетет го с червен пипер, забийте две клечки за зъби на върха му и сложете хартия за печене, забодена в тях, с цел да не изгори във фурната. 

Така го поставете във фурната в тава, като сложете и в нея хартия за печене и печете в продължение на 1 час и 10 минути, авансово загрята на 185 градуса. Проверявайте го - в случай че ви се коства, че към момента не е готово, печете още малко.

Пилето е готово и съвършено, а зеленчуците в буркана ще са още по-вкусни, от колкото в случай че са сготвени настрана.

Да ви е сладко! 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР