Приготовленията за посрещането на коледните и новогодишни празници през декември

...
Приготовленията за посрещането на коледните и новогодишни празници през декември
Коментари Харесай

Как да оптимизираме стегнатия януарски бюджет с двойно повече от Lidl?


Приготовленията за посрещането на коледните и новогодишни празници през декември по традиция се отразяват и на януарския бюджет, който има потребност от доста плътно обмисляне и усъвършенстване. Един от методите да “излъжем ” цифрите през първия месец от годината е да се възползваме от великодушната акция на Lidl,,Двойно повече на същата цена ”, с която можем да понижим на половина планувания за пазар бюджет.

В,,Двойно повече на същата цена ” тази седмица вниманието ни притеглят два обичани продукта:
-->
Шпеков колбас “Бургас ” на “Родна стряха ”

До края на тази седмица или до привършване на количествата във всички магазини на Lidl може да открием два броя шпеков колбас Бургас “Родна стряха ” от по 250 g на цена от 5,99 лева, вместо 11,98 лева. 



Една от най-предпочитаните и търсени лични марки на веригата - Родна стряха, събира за нас обичани обичайни усети в специфична селекция, включваща 110 висококачествени продукта. Благодарение на сполучливото си партньорство с всички български производители, Lidl съумява да ни предложи богат избор от родни оферти с високо качество евтино.

Балсам за коса Cien с органик екстракти



Още една потвърдена лична марка можем да открием в двойно по-голямо количество на същата цена. Два балсама за коса на Cien с органик масла взимаме за 4,99 лева, вместо 9,98 лева Така феновете на козметичните артикули на веганска основа получават общо 400 ml. на цената на 200 ml.

Само с тези две седмични оферти можем да спестим близо 11 лева от фамилния бюджет за извършване на покупки. Част от акцията „ Двойно повече на същата цена “ от 9 до 16 януари са още: пълнозърнест чипс от ориз на личната марка Snack Day, мляко с ориз на Milbona, артикул за мазане с усет на масло и мощен препарат за отпушване на канали. Така спестените средства за седмицата доближават до 19,70 лева , с които можем да прибавим още доста бюджетни артикули без компромис с качеството, с помощта на другите

С оферти във всички продуктови категории - от характерни продукти, до тези, които са нужни на всяко домакинство, с „ Двойно повече на същата цена “ веригата ни дава опция през първите два най-трудни месеца на годината да понижим своите разноски за пазар с близо 22 лева седмично, без да се лишаваме от количеството или да вършим компромис с качеството на продуктите, които използваме вкъщи или слагаме на трапезата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР