Пригожин беше погребан тихо, в полузатворено гробище в Санкт Петербург,

...
Пригожин беше погребан тихо, в полузатворено гробище в Санкт Петербург,
Коментари Харесай

Путин и Шойгу треперят от мъртвия Пригожин

Пригожин беше заровен безшумно, в полузатворено гробище в Санкт Петербург, без почести, публични речи и посетители. Дори когато към този момент е мъртъв, те - Путин, Шойгу, Герасимов и други - се опасяват от него. Това твърди избягалият в Израел от кремълската хунта предприемач Леонид Невзлин.

Пригожин в действителност не е предал Путин. Той показва слабостта на Шойгу и Герасимов и изиска оставката им. В този смисъл той прекрачи избрана граница, показвайки слабостта на самия Путин. Той се оказа мощен единствено заобиколен от братята Ротенберг и Ковалчук - олигарси от кръга на диктатора, сподели още Невзлин.

Всъщност по-нататъшната орис на Пригожин след неговия " марш на справедливостта " зависеше от това каква линия ще избере Путин дружно с тези Ковалчуци и Ротенберговци. Тъй като Пригожин разкри слабостта на Путин, която не е мислена, а действителна, Ковалчуците и Ротенберговците прокараха неговото заличаване, с цел да покажат мощ на хората и света.



Банкерът Юрий Ковалчук ли е същинския стопанин на Кремъл?

Имаха втори вид. Заедно с Пригожин уволнете Путин и сложете някой естествен на това място. Може би даже без да се трансформира конфигурацията, без официално да бъде лишен Путин от власт и без да бъде премахнат физически. И тогава сложете завършек на войната. Мислех, че нищо не заплашва Пригожин, защото обстановката ще се реши единствено в интерес на промяната на Путин. Или във всеки случай ще бъде отхвърлен от вземането на решения дружно с Шойгу и Герасимов. Но грабителската идеология на Ковалчук ​​и Ротенберг надви. Отново линията на войната печели и по тази причина Пригожин е погубен. Защото той беше за нейното преустановяване, в рационална за Русия форма, само че преустановяване.

И до момента в който Юрий Ковалчук ​​и Аркадий Ротенберг управляват това оръдие на Владимир Путин, а тихият и обаятелен апаш Абрамович ги прикрива, войната и ограбването на Русия в никакъв случай няма да свършат. И, видяно от тази страна, както и да се отнасяме към Пригожин, той беше вярата, че безумието ще спре и убийствата на украинци и на руснаци, които му бяха по-скъпи, ще спрат. Но партията на войната победи. Сега следва провалянето на Русия и цялостното й изгубване от политическата шахматна дъска като състезател. И тези хора чакат съгласно мен не арбитражен съд, а физическо заличаване. Защото към този момент всички схващат кой ръководи Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР