Пригодена стая за отглеждане на канабис, оборудване за нея и

...
Пригодена стая за отглеждане на канабис, оборудване за нея и
Коментари Харесай

Откриха мини оранжерия за канабис, арестуваха четирима

Пригодена стая за развъждане на канабис, съоръжение за нея и канабисови растения са открити при извършена акция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции.

Полицейски чиновници на РУ-Сандански ревизирали къща в с. Плоски, общ. Сандански, населявана от 33-годишен санданчанин, в която били още двама мъже на 23 и 29 години от Сандански и един на 26 години от с. Плоски. При инспекцията на жилището, чиновниците на реда разкрили пригодена стая за развъждане на растения от рода на конопа, която била оборудвана с осветителна и вентилационна системи, а в нея имало и отрязани пластмасови туби и платнени торби, в които са били засадени към 42 бр. тревисти растения. След изработен полеви тест, те реагирали позитивно на канабис с общо тегло към 3 300 грама.

В друга стая на дома полицейските чиновници намерили две найлонови торби, съдържащи към 1 825 грама суха, тревиста маса, която след изработен полеви тест също е реагирала позитивно на канабис. Открити са и центрофуга за обособяване на листна маса, вентилатори, осветителни уреди, торове и препарати за развъждане на растения.

В хода на работата по случая са тествани коли и адреси на откритите лица, като в къща в селото, населявана от 26 годишния мъж, е открит стъклен буркан с към 60,21 грама канабис.

Четиримата мъже са арестувани със заповед за задържане до 24 часа, а за случая е известена способената прокуратура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР