Придобива част от персонала и интелектуална собственостПриветстваме членовете на екипа

...
Придобива част от персонала и интелектуална собственостПриветстваме членовете на екипа
Коментари Харесай

Google сключи сделка с HTC за $1,1 млрд.

Придобива част от личния състав и интелектуална благосъстоятелност

„ Приветстваме членовете на екипа на HTC, които ще се причислят към Гугъл, с цел да подтикват по-нататъшните нововъведения и бъдещото развиване в потребителския хардуер ”, заяви  Рик Остерлох, старши вицепрезидент на Гугъл

Очаквано Гугъл и HTC оповестиха съглашение за договорка, по силата на което интернет колосът ще придобие гении и интелектуална благосъстоятелност от тайванския поизводител на смарт телефони за сумата от $1,1 милиарда

Част от чиновниците на HTC ще се причислят към Гугъл, като също така водачът в интернет търсенето ще получи неексклузивен лиценз за интелектуална благосъстоятелност на HTC, с която ще поддържа семейството смарт телефони Pixel.
още по тематиката
Споразумението отразява десетгодишно стратегическо партньорство сред HTC и Гугъл в създаването на първокласни смарт телефони, се споделя в формалното изказване.

Голяма част от експертите, които минават от HTC в Гугъл, са взели участие в създаването на Pixel смарт телефони, прецизират двете компании.

„ HTC е дълготраен сътрудник на Гугъл и сътвори някои от най-красивите, премиум устройства на пазара,” сподели Рик Остерлох, старши вицепрезидент на подразделението за хардуер в Гугъл.

„ Приветстваме членовете на екипа на HTC, които ще се причислят към Гугъл, с цел да подтикват по-нататъшните нововъведения и бъдещото развиване в потребителския хардуер ”, добави мениджърът.

Сделката предстои на утвърждение от регулаторните органи. Ако всичко върви по проект, придобиването на експерти и интелектуална благосъстоятелност на HTC от Гугъл ще завърши при започване на 2018 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР