Причината, поради която един от лидерите на Лудогорец Вирджил Мисиджан

...
Причината, поради която един от лидерите на Лудогорец Вирджил Мисиджан
Коментари Харесай

Ето защо Мисиджан остана извън групата - Лудогорец няма намерение да отстъпва

Причината, заради която един от водачите на Лудогорец Вирджил Мисиджан не попадна в групата за мача с Истанбул ББ в Лига Европа, е отводът на футболиста да преподпише с клуба, научи Sportal.bg . Настоящият договор на играча изтича през лятото на 2018 година и заради тази причина управлението на " орлите " е почнало самодейност да задържи звездата, предлагайки му нов контракт.

Мисиджан обаче е отказал офертата и точно заради тази причина е бил изваден от групата за дуела нощес. От Лудогорец са безапелационни, че ще разчитат на играчи, които са ангажирани с клуба за по-дълъг интервал от време. Шефовете на разградчани нямат никакво желание да правят отстъпка от първичното си решение и в случай, че Мисиджан не подпише нов договор, той ще седи в профил и ще гледа мачовете на тима на Димитър Димитров.

Решението на " зелените " е изцяло обосновано и разумно, защото за холандеца са вложени много средства. Той беше притеглен от Вилен II против сериозна сума пари и е измежду най-скъпоплатените звезду на отбора. Важно е всички български клубове да задържат конвертируемите си футболисти: по този метод родният шампионат ще е по-силен, а при добра продажба в клубовете от Първа лига ще влизат пари, които да се влагат в школа, терени, селекция и така нататък

Припомняме, че по същия метод преди време действаха и от Левски с няколко от своите футболисти, които не желаеха да преподпишат. Преди време с Лудогорец не подписаха Фабио Ешпиньо, Дани Абало и Роман Безяк, които отидоха в други тимове откакто им изтекоха договорите. Сега и тримата вършат опити да се върнат в Лудогорец. Не по този метод действаха Джонатан Кафу и Жуниор Кайсара, които предписаха своите договори преди да бъдат продадени в съществени европейски клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР