Приближен на Слави Трифонов взима 15 бона за няколко часа

...
Приближен на Слави Трифонов взима 15 бона за няколко часа
Коментари Харесай

Дивна: Слави Трифонов постъпи чудовищно с мен!

Приближен на Слави Трифонов взима 15 бона за няколко часа

„ Все още не съм подготвена да приказвам за опитите за самоубийство, не знам дали в миналото ще мога ”, призна певицата Дивна, която се завърна в общественото пространство след злополуката, в която пострада приятелката й Кристин.

В „ Преди обед ” тя даде да се разбере, че не един път е стигала до решението да постави завършек на живота си, само че не пожела да навлиза в детайлности за метода, по който е щяла да го направи. Певицата била в тежка меланхолия след конфликта, не излизала от у дома и не слушала никаква музика, само че на рождения ден на Кристин й пуснала новата си ария „ Всичко или нищо ” и двете добре си поплакали.

След случая те поддържали връзка, само че имало интервал, в който дълго време не се виждали, тъй като Дивна се прибрала вкъщи в Русе и не желаела да пътува по съдбовния път, до момента в който манекенката Кристин се лекувала в столицата. Изпълнителката към момента няма отговор на въпроса по какъв начин се е стигнало до злополуката, само че твърди, че е виновен водач и кара обикновено.

„ Движих се с 90 километра, изпреварването бе разрешено ”, изясни певицата. ”Чудовищно е хора да атакуват хора по този метод, както постъпиха с мен ”, разяснява Дивна поста на Слави Трифонов, който изиска затвор за нея. Тя била доста наскърбена и от държането на двама свои другари, които прекъснали връзка с нея, по тази причина още повече прави оценка поддръжката на своето семейство, което било компактно до нея, написа Хотнюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР