Прибирате се в уютния си дом след дълъг, натоварен работен

...
Прибирате се в уютния си дом след дълъг, натоварен работен
Коментари Харесай

Сънувахте колега от офиса: Ето какво означава това

Прибирате се в уютния си дом след дълъг, претрупан работен ден в офиса. Отпускате се, вечеряте, взимате си ободрителен душ и идва време да отпътувате към страната на сънищата...

Заспивате, почивате си, само че мозъкът ви напълно не спи и внезапно в съня ви се появява ваш сътрудник. Изненада! Макар сюжетът да е плод напълно на вашата глава и въображение, се чувствате някак необичайно, нали? Особено на сутринта, когато си припомните съня и ви се коства напряко неуместен. Може да е бил даже лют. Познахме, нали?

Е, тук е моментът да ви успокоим и да ви съобщим, че няма нищо необичайно в това да сънувате сътрудник от офиса. Според скорошно изследване, една пета от работещите хора мечтаят да имат връзка с различен човек от работното им място. 

Експерти по сънищата пък декларират, че сюжетите, които ни ражда главата, до момента в който си почиваме, демонстрират какво в действителност мислим за работната ни среда и какви са желанията ни. А пък по-скучното, само че доста евентуално пояснение е, че мозъкът ни си почива и е напълно обикновено да " превърта " хората и събитията от деня. Но дано да разгледаме сънищата, свързани с офиса, по-подробно:

 жена

Ако сънувате, че сте закъснели

Това значи, че не се чувствате напълно пълноценни на работното място и като че ли имате чувството, че не се справяте със дилемите си. Изпитвате вътрешни подозрения, като може те да не са предизвикани от рецензията на другите към вас. А би могло и да са изцяло безпочвени. 

Ако сънувате, че са ви повишили

Най-вероятно тъй като мечтаете това да се случи и да получите хубава оценка за работата си. Нещо повече - знаете, че го заслужавате. Подсъзнанието ви е доловило сигнали, че сътрудниците и шефовете ви са удовлетворени от вас. Със сигурност имате позитивни мисли към работното си място.

 

Ако сънувате, че отивате на работа без облекла

О, да. Определено сте под стрес и усещате голямо напрежение даже единствено от мисълта да стъпите в офиса. Единственият метод да премахнете страховете си е да осъзнаете каква е повода за тях. Дали задания, с които ви е мъчно да се справяте, или човек, който има отрицателно влияние върху вас...

Ако сънувате, че някой заема вашето място

Ако в съня ви внезапно научавате, че шефовете са ви заменили и различен човек е заел позицията ви, това значи, че сте под стрес. Защото работодателите ви може би постоянно ви напомнят, че не сте незаменими и постоянно могат да назначат другиго. Някои шефове намират този прийом за мотивиращ, само че доста постоянно той предизвиква само напрежение и отрицателни страсти. Отървете се от несигурността си, вдигнете гордо глава и просто си вършете работата. 

 жена, офис

Ако сънувате, че ви обират в офиса

Този сън може да е резултат от метода, по който шефовете ви карат да се чувствате в офиса. Сякаш нямате сигурност и сте изплашени, че всеки миг може да ви се случи нещо неприятно. Най-вероятно работната ви среда е токсична и би трябвало съществено да помислите по този въпрос. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР