„При толкова много победители, които чуваме един след друг, коалиция

...
„При толкова много победители, които чуваме един след друг, коалиция
Коментари Харесай

Любен Дилов - син: ГЕРБ печели петите поредни парламентарни избори

„ При толкоз доста спечелили, които чуваме един след различен, коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили счита, че сега не е нужно да излиза и да припомня, че за 14 път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори”. Този първи за партия ГЕРБ коментар след оповестяването на прогнозните резултати направи Любен Дилов-син.

Според него огромният победител довечера са българите, които са излезли, с цел да гласоподават.

При толкоз доста спечелили - коалиция ГЕРБ/СДС не счита, че е длъжна да излиза и да афишира, че за 14-и път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори. И огромен победител довечера, който откровено и сърдечно поздравяваме - това са всички българи, които излязоха да гласоподават. Това съобщи претендентът за народен представител от ГЕРБ Любен Дилов - наследник.

" Те заслужават възторженостти. На второ място, че сега е една доста радостна обстановка, в която всички се поздравяват, вършат планове за кабинети. Но това, за което би трябвало да си дадем сметка, е, че изборите костват към 150 млн. лева Ако има нови, заради неспособност на бъдещите депутати да сформират кабинет, те ще костват още най-малко 100 млн. Тази година ще има и президентски избори, които също ще костват почти толкоз ", добави Любен Дилов-син.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР