При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на търговията

...
При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на търговията
Коментари Харесай

Четете в Петел: Полицията във Варна с информация за вчерашните арести, задържаните търгували незаконно с тютюн

При профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на търговията с акцизни артикули във Варна са арестувани четирима мъже.

Около 15:00 часа през вчерашния ден, на паркинг сред два търговски обекта, намиращ се на ул. «Вяра», в миг на претоварване на кашони, завършени като куриерски колета, са арестувани: С.М. (21 г.), С.М. (20 г.), Й.Й. (43 г.) и П.Г. (31 г.). двама от мъжете са от с. Абланица, а другите двама са от Варна, като четиримата са добре известени на органите на реда. Както " Петел " заяви още през вчерашния ден, жители станаха очевидци на ареста и изпрътиха фотоси от акцията. 
 При последвалите процесуално-следствените дейности са претърсени: два автомобила, открити на паркинка; частен дом, населяван от двамата мъже на 20 г.; офис, както и помещение, намиращo се на ул. «Христо Самсаров».

Намерени са и конфискувани общо към 250 кг нарязан тютюн, чиято приблизителна стойност е 48 000 лева в склада е открита електронна везна, пакети, чували, пластмасови буркани за разфасоване.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране и доказване на закононарушението продължава под управлението на Районна прокуратура – Варна. Четиримата мъже са арестувани за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР