При сегашната ситуация промяна на посоката по отношение на Македония

...
При сегашната ситуация промяна на посоката по отношение на Македония
Коментари Харесай

Каракачанов с остра позиция за РС Македония

При сегашната обстановка смяна на посоката във връзка с Македония ще е национално изменничество! Без ясното признание на българските корени, българската еднаквост и език на популацията в предишното България няма право на отстъпки . Тази безапелационна позиция изрази във „ “ ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка идните през днешния ден срещи на президента Радев с европейския комисар по разширението Оливер Вархей и с португалския външен министър Аугусто Силва. За нас от Вътрешна македонска революционна организация е ясно, че предложенията, които те носят, не са нищо ново. Това са постулати, повтаряни методично от политиците в Скопие, това са изкривени погрешни тези, които България отхвърли още предходната година, съобщи Каракачанов. И добави: " Ето за какво ние сме безапелационни, че никакви взаимни отстъпки не би трябвало да се вършат от българска страна. "

Никакви нови „ изобретателни “ оферти, които не дават отговор на всяка от точките на Рамковата позиция на България от ноември 2019 година, подкрепена с Декларация на Народното събрание, не могат и не следва да бъдат одобрявани, безапелационен е Каракачанов. И продължава: " Никакви едностранни заявления или обещания на Скопие, които не са обвързани с ясни механизми за следене, осъществяване и наказания, не трябва да бъдат залагани в самата преговорна рамка. Следователно те не могат и не следва да бъдат одобрявани. "

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация, който е най-отявленият войник измежду българските политици, против антибългарската теория в районен съд Македония, декларира още: " Без ясното признание от страна на Скопие на българските корени, българската еднаквост и език на популацията на Македония в предишното не може да има смяна на българската позиция. ".

Ето цялостния такст на позицията на Красимир Каракачанов:

 
По мотив идните през днешния ден срещи на президента Радев с европейския комисар по разширението Оливер Вархей и на португалския външен министър Аугусто Силва, ясно декларирам:

Никакви нови „ изобретателни “ оферти които не дават отговор на всяка една от точките на Рамковата позиция на България от ноември 2019 година, подкрепена с Декларация на Народното събрание, не могат и не следва да бъдат одобрявани.

Никакви едностранни заявления или обещания на Скопие, които не са обвързани с ясни механизми за следене, осъществяване и наказания, не трябва да бъдат залагани в самата преговорна рамка. Следователно те не могат и не следва да бъдат одобрявани.

Без ясното признание от страна на Скопие на българските корени, българската еднаквост и език на популацията на Македония в предишното не може да има смяна на българската позиция.

Без незабавното прекъсване на отрицателната акция на Скопие против България и на издевателството над хората с българско съзнание не може да има смяна на българската позиция.

Не българските политици, а българският народ е този, който в никакъв случай няма да разреши някой да продължава да се гаври най-нагло и назидателно с неговата история и с паметта на дедите ни, дали живота си за българщината в Македония и за това България да я има и да пребъде.

Вече 128 години Вътрешна македонска революционна организация е първият и неизменен стожер на българщината. Това ще остане и отсега нататък! Компромис с лъжата и измамата не може да има.

Единство и мощ!

България над всичко!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР