При проверка в столицатаОсвободена е срещу 5000 лв. гаранцияИзвестната поп-фолк

...
При проверка в столицатаОсвободена е срещу 5000 лв. гаранцияИзвестната поп-фолк
Коментари Харесай

Фолкпевицата Диона обвинена, че е шофирала надрусана

При инспекция в столицата
Освободена е против 5000 лева гаранция

Известната поп-фолк певица Диона е арестувана, откакто тест с техническо средство посочил, че кара след използването на опиати.

Полицаи спрели Диона, чието същинско име е Денислава Сашова, към 4 часа на разсъмване през вчерашния ден на ул. “Даскал Стоян Попандреев ” в София. Жената управлявала джип “Порше Кайен ”. С техническо средство “Drug Test 5000 ” било открито, че е използвала кокаин. Диона е дала кръвна проба, само че резултатът не е подготвен.

Софийска районна прокуратура е повдигнала обвиняване на 28-годишната фолкдива. Ако бъде приета за отговорна, Диона я чака “лишаване от независимост ” от една до три години и санкция до 1500 лв.. Тя е излязла от ареста против парична гаранция от 5000 лв.. Поршето не е отнето, защото е на лизингова компания. Затова е назначена да бъде направена оценка за цената на автомобила. Ако бъде наказана, ще би трябвало да заплаща равностойността на джипа.

Диона е родена през 1995 година в Бяла Слатина. С музика стартира да се занимава от 2016 година Участвала е в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Пише музика и текстове за песни както за себе си, по този начин и за свои сътрудници. Завършила е “Политология ” във Великотърновския университет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР