При проверка на товарен автомобил на ГКПП – Лесово задържаха40400

...
При проверка на товарен автомобил на ГКПП – Лесово задържаха40400
Коментари Харесай

Задържаха над 40 хил. кутии контрабандни цигари на ГКПП „Лесово”

При инспекция на товарен автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт – " Лесово " задържаха40400 кутии контрабандни цигари, заяви Министерство на вътрешните работи.

Нарушението е разкрито в границите на взаимната интервенция на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Гранична полиция “, Агенция „ Митници “ и Националната организация за приходите за противопоставяне на контрабандата, при която на другите гранични пунктове се правят инспекции, както от взаимни екипи, по този начин и независимо от виновните институции.

Тази заран, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, на вход, е бил спрян товарен автомобил, пътуващ от Турция за Полша, ръководен от турски жител.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

По искане на чиновници на Групово дело “Гранична полиция “ камионът бил отклонен за сканиране с рентген, при което се виждат зони с подозрителна компактност.

При осъществената инспекция в товарния отсек, върху и зад постоянната стока – пластмасови произведения, са открити 808 000 къса /40 400 кутии/ недекларирани цигари, както и 890 кутии с общо 6230 сашета от 5 мг стимулант „ Камагра “.

Контрабандните цигари са конфискувани. Работата по случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР