На 16-ти май -четвъртък Коалиция БСП за България“ откри в

...
На 16-ти май -четвъртък Коалиция БСП за България“ откри в
Коментари Харесай

Коалиция „БСП за България“ откри в Плевен предизборната си кампания за парламентарните и европейските избори

На 16-ти май -четвъртък Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ откри в Плевен предизборната си акция за парламентарните избори и изборите за членове на Европейския парламент. Събитието се състоя в препълнената зала „ Катя Попова “ в града.

Кандидатът от листата на партията за Европейския парламент Александър Симов, който беше водещ на събитието показа претендентите на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за идните избори, които ще се проведат на 9-ти юни.

Пред многолюдната аудитория, лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 15-ти МИР - Плевен Георги Свиленски изясни за какво би трябвало да се гласоподава за Българска социалистическа партия:

„ Защото Българска социалистическа партия остана единствената опция за България.

България има потребност от ляво ръководство, от присъединяване на лява партия в ръководството. Друга лява партия, която да отстоява ползите на българските жители, на работещите, на обществено слабите, на студентите, на пенсионерите – няма.

Всичко, което сега ви се показва като лява партия, било то Левицата, било то Солидарна България или някакви други, има една цел – да лишава гласове от Българска социалистическа партия и да ерозира лявото пространство. Нито една от тях няма да влезе в Народното събрание и всеки глас, даден за тях, ще отиде в празното пространство “.



В акцията би трябвало да достигнем до всеки човек, до всяко едно обитаемо място, и разбираем, за какво би трябвало да се гласоподава за Българска социалистическа партия, прикани Георги Свиленски. Той напомни направеното от социалистите в Парламента и това, което в този момент Българска социалистическа партия предлага в своята стратегия: нарастване на майчинството, заслужено преизчисляване на пенсиите, въвеждане на прогресивно данъчно облагане, работеща стопанска система и промишленост, отстояване на националните ползи.

Вторият в листата с претенденти за народни представители от 15 МИР Плевен, Стефан Бурджев сподели:

„ Нека създадем една добра и проведена акция и представим нашите политики и послания във всички обитаеми места, тъй като това е изключително належащо в този трагичен миг както за страната, по този начин и за нашата партия. Трябва да поставим оптимални старания, тъй като няма друга партия, която да предлага в Европейския и българския парламент такава листа – с хора, разнообразни по възраст, с богат житейски опит, политическа просветеност и социална отговорност, както към настоящите проблеми на страната и света, по този начин и към това, което следва в света и България “.



Стефан Бурджев прикани присъстващите да оказват помощ интензивно, посланията на Българска социалистическа партия да доближат до оптимален брой хора. Той даде обещание пред съидейниците си в залата да вложи цялата си сила в тази акция и планува отличен резултат за Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Плевенски район.

Вторият в листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за присъединяване в Евроизборите, проф. Румен Гечев съобщи:

„ Тук сме съвсем цялата листа за Европейски парламент на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, тъй като Плевен е град, който е обвързван с историята на България и с новата българска страна. Българска социалистическа партия има потребност от Вашата поддръжка на изборите за Европейски парламент, защото там се вземат решение освен въпросите на Европа, само че и тези, които директно засягат България. Нашият общ дом – Европейският съюз се намира в доста тежко положение. Неразумното и несъответстващо решение на Европейската комисия и нашите сътрудници от НАТО, обвързвано със глобите против Русия, и методът, по който се намесват в спора в Украйна, доведоха до големи загуби за Европейския съюз “.



Възстановяването на плана АЕЦ Белене и недопускане на мигранти от Европа в България ще бъдат част от акцентите в работата на новите евродепутати от Българска социалистическа партия, акцентира проф. Румен Гечев.

Водач на евролистата на „ Българска социалистическа партия за България “ е Кристиан Вигенин, на трета позиция е, Цветелина Пенкова, следвана от Вяра Емилова, Филип Попов, Александър Симов и Гергана Алексова.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР