При представянето на системата бонус - малус през миналата година

...
При представянето на системата бонус - малус през миналата година
Коментари Харесай

Кои са в системата бонус - малус на Гражданската отговорност

При представянето на системата бонус - малус през предходната година КФН сякаш даде обещание по-евтина Гражданска отговорност. И обещанието, и самото предложение обаче не бяха посрещнати с доверие от страна и на застрахователите.

За да се обезпечат равнопоставени условия на всички участници в системата " Бонус-малус " се предлага да бъдат планувани единствено нарушаванията и закононарушенията, осъществени след 01 януари 2020 г

Системата " Бонус-малус ", според оферти план ще има два стадия. Първият стадий е, когато влизат в действие наредбите за отчитанена осъществените административните нарушавания, заложени като фактори за установяване на " бонус-малус " класа на лидера и притежателя на колата от 01 януари 2020 година

Според оферти модел носители на " Бонус-малус " класа са на независимо съображение притежателят и водачът на автомобила.

По подобен метод осъществените нарушавания с съответния автомобил няма да натоварват други коли, притежавани от същия притежател и ще се избегне резултатът на разпростиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР