При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата

...
При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата
Коментари Харесай

Не се даде на политиката! Гала разкри в коя партия са я кани...

" При идването на Симеон Сакскобургготски желаеха да вляза в неговата партия, само че аз го одобрих безусловно несериозно. Там, където не се чувствам сигурна и мощна, в никакъв случай не бих се изкушила да върша каквото и да е, камо ли пък политика, която нито ми е забавна, нито считам, че разбирам ". Това разкри водещата на предаването " На кафе " Гала на въпрос от почитатели дали би приела да влезе в политиката.

" Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, почтено казано, не ме е боязън от старостта, знам, че все в миналото ще пристигна. Това е привилегия ", уверена е русокоската.

" И до ден-днешен съм много несигурна в себе си. Винаги се колебая дали се оправям, добра ли съм, в никакъв случай не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи ", счита плевенчанката. Единственото, което физически Гала не си харесва, е носът. " Не съм се замисляла какво бих трансформирала в себе си, само че може би... носа. Имам моменти, когато не се усещам добре в кожата си, тогава даже не ми се излиза, само че има и моменти, когато се одобрявам. Суетен човек съм, само че не съм екстравагантна ", споделя още водещата.

Според нея хубостта на дамата идва от душата й и от обстоятелството, че би трябвало оптимално да се поддържаме в добра физическа форма. " Когато си в телевизия, това е от значително значение. Със сигурност някой би могъл да се оправи и по-добре от мен в " На кафе ", само че пък аз не мисля за това. Искам да дам най-хубавото от себе си в предаването. И то си проличава ", дава отговор Гала на въпрос счита ли се за несменяема в специалността.

Колкото до любовта й с по-младия от нея Стефан, водещата е безапелационна, че освен сексът прави дамите да остаряват красиво, само че и любовта, без значение кой тъкмо ти я дава. " Той е по-млад и какво от това, не сме единствените ", смее се Гала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР