Президентският съветник дал на Пламен Бобоков съдебно решение 6 дни

...
Президентският съветник дал на Пламен Бобоков съдебно решение 6 дни
Коментари Харесай

Арестуваха президентския човек Пламен Узунов

Президентският консултант дал на Пламен Бобоков правосъдно решение 6 дни преди да бъде оповестено
Пламен Узунов, секретар по правни въпроси на президента Румен Радев, е задържан. Той е арестуван за 24 часа, поради нерегламентирани контакти с обвинения милионер Пламен Бобоков.

ЕТО ЧАТОВЕТЕ НА УЗОНОВ И БОБОКОВ

Узунов пратил на Пламен Бобоков решение на Върховен административен съд преди да е взето. С разпореждане на прокурори от Специализирана прокуратура Пламен Бобоков е притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане за присъединяване в проведена незаконна група, основана с користна цел и с присъединяване на длъжностни лица.

Узунов е имал преписка с Пламен Бобоков. Прокуратурата заяви по-рано през днешния ден за чатове и мейли на президентския консултант с лице П.Б.

Бобоков е получил от Узунов правосъдното решение, с което се анулира възбраната за корабоплаване на кораба " Бадр ", стана ясно от приложените от обвиняването факсимилета на чатове. Секретарят го пратил на предприемача 6 дни, преди решението да бъде оповестено в уеб страницата на Върховния административен съд. Заради това се води следствие за търговия с въздействие.

В момента проверяващите претърсват дома на Узунов в столичния кв. " Кръстова вада ".

Вероятно през уикенда ще стане ясно дали Узунов ще бъде освободен или ще му бъде повдигнато обвиняване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР