Президентката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкритикува

...
Президентката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкритикува
Коментари Харесай

Илияна Раева разкритикува остро Боряна Калейн

Президентката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкритикува най-хубавата ни състезателка Боряна Калейн на Световното състезание в Япония. Калейн не съумя да завоюва орден, като се класира четвърта, а Татяна Волжанина остана седма.

" Боряна беше подготвена за по-добро класиране и в дните на надпреварата това ясно пролича. С много позволени неточности и нестабилна игра тя получаваше оценки, които посочваха опциите. Боряна повтори класирането си от последното международно в Баку, само че това класиране с днешна дата не дава отговор на опциите. Изпусна си медалите и на финалите, и в многобоя. А те бяха изцяло постижими! Напълно! Имаше липса на централизация, която е неприемлива за играч с нейната рутина. Не съм удовлетворена от нейното присъединяване. Предстои ни доста сериозна работа, тъй като геният и опциите го изискват. Следваща година е нов олимпийски цикъл, Боряна би трябвало да се появи в напълно друга светлина, с цел да успее да осъществя капацитета си. За нея различен път няма. А това изисква доста сериозна смяна в подготвителния развой. Ще се наложи да успеем!

Таня направи отличен дебют на международно състезание. Колкото повече навлизаше в надпреварата, толкоз по-уверена ставаше. Със своята решителност съумя да принуди съдиите да бъдат малко по-справедливи в отсъжданията си към нея. Показа класата си, сподели и повече артистичност от други надпревари. Заслужава единствено хубави думи за смелостта, концентрацията и силата си. Много съм удовлетворена от нейното присъединяване.

На Таня й следва фрапантна смяна в стила на съчетанията ", съобщи Раева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР