Президентите на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентите на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Тръмп и Путин разговаряха по телефона

Президентите на Русия Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила и на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила са провели телефонен диалог, в който са разискали редица въпроси, в това число разрешаването на нуклеарния проблем на Корейския полуостров, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс и ТАСС.

Инициативата е била на американската страна, разисквани са били настоящи въпроси от двустранните връзки, както и ситуацията в спешни точки с акцент върху регулирането на нуклеарния проблем на Корейския полуостров, прецизира Кремъл.

Тръмп е благодарил на Путин за изявлението, което съветският държавен глава направи през вчерашния ден на годишната си конференция за мощния стопански напредък на Съединени американски щати, добавя Белият дом. "Президентът Тръмп благодари на президента Путин за признанието му на високите стопански индикатори на Америка ", се показва в изказването.

Двамата държавни глави са разискали и методите, по които биха могли да работят дружно против нуклеарната и балистична стратегия на Северна Корея, и са се договорили да поддържат контакти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР