Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Таийп

...
Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Таийп
Коментари Харесай

Путин и Ердоган откриха авиокосмическо изложение

Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Таийп Ердоган откриха авиокосмическото ревю МАКС-2019, оповестява РИА Новости, представена от организация " Фокус ".
„ Радвам се да поздравявам участниците и гостите на Международното авиокосмическо ревю. И на първо място, нашият безценен другар, президентът на Турската Република Реджеп Таийп Ердоган “, съобщи съветският водач.
„ Сред нововъведенията на МАКС тази година, които ще бъдат забавни на експертите и феновете, са настоящите и перспективните разработки за безпилотни системи, за дребна и делова авиация, както и такива пробивни планове в областта на гражданската авиация, като магистралният аероплан МС-21 и вертолетите Ми-38 и Ка-62 “, означи още Путин.
Двамата държавни глави огледаха най-новия съветски изтребител Су-57. След това към президентите се причислиха министрите на защитата на Русия и Турция Сергей Шойгу и Хулуси Акар и всички дружно продължиха разискването на видяното.
Междувременно от през днешния ден започнаха доставките на частите от втората батарея системи С-400 на авиобазата " Мюртед " в Анкара. Целият развой по предаването на зенитно-ракетния комплекс ще отнеме към месец “, се споделя в заявката на Турското министерство на защитата. Както по-рано заяви телевизионният канал NTV, Турция ще приема по два самолета с детайли на С-400 дневно.
Знаете, през септември 2017 година Руската федерация разгласи контракт с Турция за доставка на С-400 на стойност 2,5 милиарда $. Анкара ще получи полкови комплект (два дивизиона). Договорът допуска непълен трансфер на индустриални технологии на турската страна. Компонентите на първия дивизион С-400 бяха доставени от 12 до 25 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР