Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин каза какво чака от Запада на изненадваща среща с Лукашенко

Президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи този понеделник по време на срещата си с президента на Беларус Александър Лукашенко в черноморския курорт Сочи, че ще чака от Запада " да се отнася с почитание към Русия ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7181
В началото на срещата, която не бе публично обявена от Кремъл, Лукашенко акцентира, че " бъдещето на Европа е с Русия и Беларус ".

Заедно с Русия, която има всичко, от каквото се нуждаят. А пък те (европейските страни) могат да ни дадат технологии и други неща. Какво повече е нужно?, разяснява Лукашенко, представен от съветските държавни медии.

На тези думи стопанинът на Кремъл отвърна с " Да се отнасят с почитание към нас ".

След това двамата водачи разискаха обстановката в Украйна, тематики от икономическо естество, както и общите проекти в региона на храните и торовете.

Лукашенко благодари на Путин за поканата в Сочи и изрази убеденост, че в договарянията ще се намерят " всички решения ".

Нашата идея е справедливостта! Ще се борим, нямаме различен излаз, уточни президентът на Беларус, представен от 20minutos.

Частичната готовност в Русия също беше измежду тематиките на диалог сред Лукашенко и Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР