Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Икономиката ни ще остане отворена


Президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че никаква Желязна завеса няма да падне над съветската стопанска система макар глобите, наложени ѝ от Запада, тъй като Москва няма да се затвори към света, както направи Съветският съюз. Това сподели съветският президент по време на видеосреща с млади бизнесмени, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5922
Санкциите, наложени от страна на Запада поради съветската инвазия в Украйна, насочиха стопанската система на Русия към най-голямото ѝ стесняване от годините след рухването на Съветския съюз през 1991 година

Запитан за вероятни покупко-продажби с сътрудници като Китай и Индия на фона на затварянето на съветската стопанска система, Путин, сподели, че съветската стопанска система ще остане отворена.

" Няма да имаме затворена стопанска система, не сме имали и няма да имаме ", разгласи той, след което добави: " Ние нямахме затворена стопанска система - или по-скоро имахме във времената на Съветския съюз, когато се затворихме, създадохме по този начин наречената " Желязна завеса ", създадохме я със личните си ръце. Няма да създадем същата неточност още веднъж - нашата стопанска система ще остане отворена. "

След като огромни американски и европейски компании и вложители напуснаха Русия, Москва заяви, че има намерение да се отдръпне от връзките си със Запада и ще се концентрира върху развиването на личната си промишленост, както и ще развие партньорства с Китай, Индия и страни от Близкия изток.

" Страна като Русия не може да бъде лимитирана ", сподели още Путин. " Западът желае да унищожи Русия, а глобите са сходни с оповестяване на икономическа война ", уточни той.

Според управляващите в Киев, Украйна се бори против заграбването на земята й в имперски жанр и в никакъв случай няма да одобри съветската окупация, напомня Ройтерс.

Следващата седмица се чака съветският президент да приказва преди икономическия конгрес в Санкт Петербург.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР