Президентът Румен Радев се надява правителството да не предава националните

...
Президентът Румен Радев се надява правителството да не предава националните
Коментари Харесай

Радев: Борисов подарява цялата власт на ПП

Президентът Румен Радев се надява държавното управление да не предава националните ползи по този начин, както водачите на новата коалиция предали доверието на гласоподавателите си. " Днес господин Борисов подарява цялата власт на Политическа партия " , сподели Радев пред публицисти в Народното събрание преди гласуването на ротационното държавно управление Денков/Габриел.

По думите му през днешния ден Политическа партия споделят властта с ГЕРБ, в случай, че упрекваха групировката на Бойко Борисов в мафия . Демократична България повели гласоподавателите си на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията, през днешния ден те просят от него утвърждение и просят тъкмо някакво избавление, тъй че да се подсигуряват във властта - тяхната благословия по-точно, само че всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията, сподели президентът.

Според Радев политиката не е единствено ползи и математика за образуване на болшинство, а на първо място и полезности. Гласуването ще покаже дали депутатите, дали всички народни представители са с ампутирано достолепие и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи, сподели Радев.

Той посочи, че обществото занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция, тъй като тя обезсмисли изборите , а изборите са основата на демокрацията. Господин Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласоподават за него, тъй като Политическа партия са унищожили страната и в случай че се позволен до властта ще я довършат, подсети Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР