Президентът Румен Радев отправи призив към партиите да не се

...
Президентът Румен Радев отправи призив към партиите да не се
Коментари Харесай

Радев: Без партийна война,искам правителство!

Президентът Румен Радев насочи апел към партиите да не се атакуват безогледно, тъй като след тези избори към този момент би трябвало да бъде формирано постоянно държавно управление.

" Да бъдат доста деликатни, да търсят обединяване към полезности, към цели, да не бързат да се атакуват безогледно един различен, тъй като по-късно ще се срещнат в Народното събрание и ще бъдат изправени пред най-трудната и важна задача за България - да сформират държавно управление. България би трябвало да има държавно управление след тези избори. Категорично. ", сподели Румен Радев.

" Вярвам че макар тежкото завещание и заварените сделки, ЦИК и служебното държавно управление ще положат всички старания, тъй че да се подсигурява машинният избор на идните избори. Възвръщането на доверието в изборния развой е главната задача. Вярвам, че ще се подхващат всички нужни стъпки то да се възвърне и да имаме почтени, транспарантни и свободни избори ", добави той пред публицисти в Пловдив.

Президентът разяснява и глобите, наложени от Съединени американски щати.

" Това е казус за Европейски Съюз. Виждате, че 10 години сякаш вървяхме към европейско развиване, а се озовахме паралелно с Уганда, Судан, Саудитска Арабия.

Служебното държавно управление е длъжно да предприеме ограничения, които да минимизират риска за държавните институции, за българските жители във финансово отношение ", сподели още Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР