Президентът Румен Радев и съпругата му украсиха елхата на Дондуков

...
Президентът Румен Радев и съпругата му украсиха елхата на Дондуков
Коментари Харесай

Деца от Българската Коледа и президентът Радев украсиха елхата в президентството

Президентът Румен Радев и брачната половинка му украсиха елхата на " Дондуков 2 " дружно с над 25 деца, подкрепени от " Българската Коледа ".

Благотворителната инициатива се организира за 16-а поредна година и цели да подкрепи деца с трайни увреждания посредством обезпечаването на модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях.

" Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни демонстрират, че би трябвало да бъдем положителни, че всеки от нас има потребност от поддръжка, от добра дума и изключително от протегната ръка в мигове на тествания ", съобщи президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от " Българската Коледа ".

Те гостуваха през днешния ден на " Дондуков "  2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентската институция.

" Коледата може да стартира! ", разгласи Румен Радев, откакто децата го увериха, че са изработили празнична декорация и са написали писмата си до Дядо Коледа. " Това е най-светлият празник, тъй като ни зарежда с доста положително и ни подарява доста религия и вяра. Коледата сбъдва нашите фантазии ", съобщи президентът. Румен Радев уточни, че елхата, украсена от дребните посетители на " Дондуков " 2, е чудесна, тъй като " грее " с въображението и фантазиите на децата.

На събитието децата пяха коледни песни с Михаела Филева и украсиха коледни сладки и джинджифилова къща с MasterChef. Участници в тържеството бяха и редица детски таланти, измежду които реализатори от 144 СОУ " Народни будители " и Танцов отбор " Пламъче "  . Изпълнение на саксофон направи Добромир Добрев, ученик на Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства „ Христина Морфова “ в Стара Загора.

Можете да се включите като дарите един лев с SMS на къс номер 1117. Повече информация за акцията може да намерите на уеб страницата www.bgkoleda.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР