Президентът Росен Плевнелиев влезе в негативната статистика с гафове в

...
Президентът Росен Плевнелиев влезе в негативната статистика с гафове в
Коментари Харесай

Модните гафове на президентската двойка

Президентът Росен Плевнелиев влезе в отрицателната статистика с гафове в речите си, в които имаше погрешни обстоятелства, фотоси, или непотребен възторг, президентът Георги Първанов ловуваше в най-неподходящото време, а настоящият държавен глава Румен Радев съумя да взриви обществените медии със стайлинга си. Нещо, което брачната половинка му Десислава съумя да направи няколко пъти.

Преди ден във Facebook се появи фотография, на която семейство Радеви театралничи с две деца - Лили и Митко от родопското село Вълчан дол, които гледат сами болните си родители.

 Снимка 305359

След като се разчу историята им брачната половинка на президента предложения децата на посетители в резиденция " Бояна ". Там е направена и въпросната фотография, която Лили разгласява в профила си във Facebook. На фрагмента президентът е повече от всекидневен - той е необут, облечен с неособено чисти бермуди и по потник.

Тук би трябвало да прибавим, че фотографията е пусната от дребната Лили, която го е направила с най-хубави усеща и надали е можела да допусна за бурята от мнения, която ще провокира фрагмента. За страдание по-голям отзив в обществото остави визията на първата двойка, в сравнение с тяхната благородна самодейност.

 Снимка 301221

Но отговорностите на президента не стопират в края на формалното му работно време. Дори и когато напусне резиденция " Бояна " в края на мандата си, Румен Радев ще продължи да бъде президент. Високата позиция естествено идва и с огромни упования към него, в това число и към облеклата му, даже в свободното му време. Наистина е тъпо, че стилният гаф засенчи положителната концепция на президентшата, която в това време също получи доста рецензии, само че това е друга тематика.

Коментарите под фотото са на двата полюса - " от Много непохватен PR на президента! ", " Снимката е повече от натурална... бих споделил плачевна ", " Аз в къщи освен необут, само че и гол вървя, само че не съм президент! ", " Опитите да се показа Президента Радев като човек от народа, по този безразсъден метод - единствено го приближава до някогашния ръководител на Централен комитет на Българска комунистическа партия ", до: " Лично на мен този човек ми е приветлив. Чувството което чувствам е националност и себеподобие. Не съм партиен или симпатизант към никоя партия, само че аз го усещам по близо до себе си от предишния ни смешко ", " Да.Защо не. И той е човек и нищо човешко не му е непознато ", " Вместо да му се радват, че е национален човек и не се надува.... Те злобеят! " и тн.

 Снимка 273925

Като цяло Радеви явно към момента не са овладяли изкуството да изглеждаш уместно във всяка обстановка. Още в изборната нощ Десислава Радева провокира мнения, че не е счела за нужно да си купи нов костюм за дебюта си като първа дама, защото се появи със сако и пола, с които беше снимана по-рано. Освен това стилните специалисти оповестиха, че полата на президентшата е най-малко с една педя по-къса от протокола.

 Снимка 299959

На рождения ден на Симеон Сакскобургготски в резиденция " Врана " първата дама беше с голи плещи, само че по-лошото е, че съгласно доста хора Радева не носи сутиен.

 Президентшата развълнува с тоалет
Президентшата развълнува с тоалет

Белият гащеризон не бил за случая

Ако преди време журналистът Константин Вълков дефинира метода на обличане на Радева като " като че ли всеки миг можеш да изпиеш една бира с нея ", в този момент евентуално коментарът за президента е, че най-малко един път сте се напили дружно с ракия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР