Президентът на Университета на Флорида Бен Сасе разкритикува анти-израелските протести

...
Президентът на Университета на Флорида Бен Сасе разкритикува анти-израелските протести
Коментари Харесай

Президентът на Университета на Флорида отрича „глупавите и редукционистки“ анти-израелски протести, казва, че преговорите са неразумни

Президентът на Университета на Флорида Бен Сасе разкритикува анти-израелските митинги в кампуса, протичащи в Съединени американски щати, като „ глупави и редукционистки ", като в същото време упорства, че договарянията с пропагандатори, които „ крещят най-силно ", е безразсъдно.

„ Искаме да зададем фундаментални въпроси за това дали се случва задоволително обучение Сега замяната на Че Гевара на тениски е толкоз странна. За кои парапланеристи приказваме - за диваците, които изнасилиха тийнейджърки на концерт, това ли желаете да бъде иконата и типът на придвижването, което защитавате? " Сасе сподели на Jewish Insider в изявление, оповестено във вторник.

„ В края на деня имаше подстрекател, който се придвижи на 10/7, и е просто изумително какъв брой бързо глупави и редукционистични толкоз доста от митингите станаха ", добави той.

Президентът на Университета на Флорида и някогашен сенатор от Небраска Бен Сасе зае твърда позиция във връзка с пропалестинските митинги в кампуса. (ANN...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР